vrijdag 12 april 2013

Meisje (9) zwaargewond

Afgelopen woensdag wordt een 9-jarig meisje de dupe van jonge crimineeltjes. Zal dit tuig er ook vanaf komen met een taakstraf of zullen ze eindelijk eens berecht worden naar hun ware laffe daden?

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Een 9-jarig meisje is woensdag ernstig gewond geraakt na een poging tot beroving door vier jongens. Ze ligt met een bloeding in haar hersenen in het ziekenhuis. Een vrouw heeft ingegrepen en daarmee erger voorkomen.
Rond 12.30 uur liep het meisje ter hoogte van de Zomereik in Krimpen aan den IJssel toen ze door vier jongens werd aangesproken. De vier wilden geld hebben van het meisje. Vervolgens werd ze geslagen en op de grond gegooid.

Een onbekend gebleven vrouw schoot het meisje te hulp waarop de jongens zijn weggevlucht. Het meisje is overgebracht naar een ziekenhuis. Hier bleek ze een zware hersenschudding en een bloeding in de hersenen te hebben. Ze ligt momenteel nog in het ziekenhuis.

Signalement
De vier jongens voldeden aan het volgende signalement:
Dader 1: Licht getint, 14 a 15 jaar oud, zwart vest, donkere pet en capuchon.
Dader 2: Licht getint, 14 a 15 jaar oud, fel gele jas, zwarte pet en kort haar.
Dader 3: Licht getint, 14 a 15 jaar oud.
Dader 4: Blank, 14 a 15 jaar oud.

De politie wil graag de vrouw die hielp spreken om te horen wat er is gebeurd. Zij en andere getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Bron: http://www.dichtbij.nl/capelle-krimpen/112/artikel/2730889/meisje-9-zwaargewond-na-poging-tot-beroving.aspx

-Fred De Ruyter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten